5 carti de educatie financiara si dezvoltare personala pe care le recomand elevilor mei -Conducta de milioane

conducta-de-milioane-editia-a-iv-a_1_produsLiviu Draghici, profesor de discipline economice la un colegiu din Ploiesti recomanda elevilor sai 5 carti de educatie financiara si dezvoltare personala care sa le ofere acestora notiuni despre cum functioneaza banii.
Conducta de milioane -Burke Hedges
Conducta de milioane prezinta povestea unor tineri platiti sa aduca apa cu galetile in sat. Cartea ne invata strategiile pe care oamenii bogati le-au folosit timp de secole intregi pentru a crea si a acumula bogatii.

Chiar daca ati fi cunoscut aceste strategii in 1900, cel mai probabil, nu ati fi avut banii sau legaturile necesare pentru a le aplica in mod profitabil. Dar, in prezent, lucrurile stau cu totul altfel, iar informatiile pe care le veti gasi in carte va vor ajuta sa obtineti succesul pe care l-ati dorit dintotdeauna. Veti invata de ce siguranta locului de munca este o iluzie… si de ce conductele veniturilor suplimentare ofera adevarata siguranta.
Cu siguranta cunosti oameni care traiesc de la un salariu la altul, muncind din ce in ce mai mult, numai pentru a-si asigura lucrurile necesare supravietuirii. De ce? Pentru ca au cazut in capcana de a-si da timpul pe bani. Acesta este modelul pe care ni l-au aratat parintii nostri si in care am ajuns sa credem orbeste.
Nu ne-au invatat insa ca exista o alternativa: aceea de a munci o data si a fi platiti permanent, construind conducte de venit suplimentar. Pentru ca toti dispunem de resursa numita timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificarii si transformarii acestuia in resurse financiare. Daca la aceasta ecuatie adaugam puterea internetului, sansele de reusita sunt mai mari
Citeste si:
Da mai departe: