Activitate editoriala

Asociatia Ai Carte sprijina tinerii autori sa isi publice volumele atat financiar, suportand o parte din costurile tiparirii cat si cu cunostintele si experienta pe care le detinem in domeniu. Practic autorul vine doar cu materialul si o parte din suma necesara editarii si tiparirii lucrarii iar Asociatia Ai Carte se ocupa de contractul cu editura, managementului proiectului si lansarea volumului pe piata.

Proiecte editoriale:

poza coperta2013- Liviu Draghici -Petrolisme

“Petrolisme” este o colecție de 46 de poezii care surprind cele mai frumoase momente ale sezonului 2012-2013 la finalul căruia Petrolul și-a Cupa Romaniei și s-a clasat pe locul III in Liga I. Liviu Draghici, cunoscut suporterilor petrolisti ca “Poetul din peluza” este la al doilea volum de versuri dupa ce in 2011 a publicat “Poezii din peluza”.

Comunicat de presa lansare

Articol ziarul Telegrama

 

Ganduri si randuri pt site2014 -Cristian Mosneanu –Ganduri si randuri

Pe 8 decembrie 2014, “Ganduri si randuri”, volumul de versuri scris de Cristian Mosneanu a luat drumul tiparului. Asadar, in luna ianuarie, cititorii se vor putea bucura de poeziile scrise de “un fiu de taran, de origine din tara lui Foaie-verde si din neamul lui Fat-Frumos” asa cum insusi autorul se descrie. Vom reveni cu amanunte.

Da mai departe: