“Aduci o carte, primesti o carte” -momentul bilantului

clientiAduci o carte, primeşti o carte! S-a întâmplat la ediţia din acest an a Festivalului Sinaia Forever, unde toţi amatorii de lectură care au adus o carte la standurile special amenajate, au primit la schimb un volum de versuri

Ideea acestui schimb a aparţinut Primăriei Sinaia şi a fost pusă în practică, pe durata celor trei zile de festival, cu sprijinul Asociaţiei Ai Carte.

In total s-au strans 219 carti vechi si s-au oferit la schimb urmatoarele titluri:

– 191 exemplare din volumul Petrolisme

– 17 exemplare din volumul Poezii din Peluza

– 11 exemplare din volumul Ganduri si randuri

1O parte din volumele primite la schimb au ajuns la Biblioteca din Sinaia, restul urmand sa fie distribuite la bibliotecile din Corlăteşti şi Berceni (judetul Prahova). Cartile aflate intr-o stare avansata de degradare vor fi reciclate.

Asociaţia Ai Carte a luat fiinţă în ianuarie 2013 şi îşi propune crearea premiselor necesare dezvoltării personale şi profesionale a membrilor şi a altor persoane, prin facilitarea accesului la resursele umane şi materiale necesare.

Printre proiectele Asociaţiei se numără, pe lângă Bursele Perfomer:

–        O bibliotecă cu peste 730 de volume de dezvoltare personală şi profesională care pot fi împrumutate gratuit de către ploieşteni de pe www.bookbazar.ro

–        Cursuri gratuite de dezvoltare personală şi profesională –detalii pe www.cursuri-gratis.ro

–        Programul „Doing Books” care sprijină financiar şi logistic tineri autori să-şi publice lucrările

Vezi mai multe fotografii

Da mai departe: