Ajuta-ne sa facem o bucurie de Craciun pentru copiii din centrele de plasament

Echipa de proiect 2Salut!

Noi suntem Mirela, Alexandra, Daniela, Claudia, Antonia, Lois, Larisa, Daniel, Alin, Cosmin elevi ai Colegiului Economic „Virigl Madgearu” Ploiesti si avem nevoie de ajutorul tau  pentru a le aduce o bucurie de Crăciun celor 75 de copii instituţionalizaţi în centrele din Câmpina, Plopeni şi Urlaţi.

Vom merge la ei pe 19, 20 si 21 decembrie  si ne-ar plăcea să le putem oferi mai mult decât obişnuitele portocale. Să le cântăm colinde, să le citim poveşti, să ne uităm împreună la filme despre Crăciun şi, de ce nu, să pregătim împreună masa de Crăciun. Cu ajutorul Asociatiei Ai Carte speram sa adunam cei 3370 RON necesari pentru a le cumpara copiilor cate o plasuta cu dulciurile din tabelul de mai jos. Asociatia Ai Carte le va oferi si cate o carte, urmand sa primeasca din partea unor persoane fizice si juridice si cadouri.

lista produse

Dincolo de gestul frumos, voluntarii învaţă şi management de proiect

Liviu Drăghici, preşedinte al Asociaţiei Ai Carte şi profesor al celor 10 elevi iniţiatori ai proiectului susţine că iniţiativa aduce şi alte beneficii pe lângă cadourile şi experienţele oferite copiilor din centrele de plasament. „Gestul lor este de apreciat. A oferi cadouri şi timp unor copii pentru care Crăciunul este mai trist decât pentru mulţi dintre noi, e un gest frumos şi mă bucur că au avut această iniţiativă. Pe de altă parte, ca profesor sunt mulţumit că datorită acestui proiect elevii vor avea ocazia să înveţe şi să aplice concepte pe care la scoala le discutam doar teoretic: sa faca planuri, sa gestioneze bugete, sa lucreze in echipa etc. Ca preşedinte de asociaţie apreciez că tinerii se implică în activităţi voluntare. Sper să reuşească ceea şi-au propus şi promit să fac tot ce ţine de mine să îi ajut ”.

 

Poţi ajuta şi tu!

Dacă doreşti să te alături proiectului poţi merge ca voluntar împreună cu cei 10 „spiriduşi” la unul dintre centrele de plasament din Plopeni, Câmpina sau Urlaţi pe 19, 20 sau 21 decembrie. Sau dacă timpul nu îţi permite să te alături lor poţi ajuta în următoarele moduri:

  • Cumparand produsele din fotografiile de mai jos si aducandu-le la Anticaffe New Experience (strada Nicolae Titulescu nr 40)
  • Donând orice sumă la anticafeneaua din Ploieşti de pe strada Nicolae Titulescu nr 40 (sumă pentru care vei primi chitanţă)
  • Donând prin transfer bancar în contul Asociaţiei Ai Carte RO40BTRLRONCRT0339684401, deschis la Banca Transilvania menţionând în comentarii „o minune de Crăciun”
  • Donând online prin intermediul platformei de plăţi Netopia accesând link-ul https://aicarte.org/cum-pot-sa-ajut/

La aceasta campanie nu primim donatii constand in jucarii, hainute sau alte produse. In primul rand pentru ca nu vrem sa facem diferente intre copii, in al doilea rand pentru ca sunt foarte dificil de gestionat si depozitat si in al treilea rand pentru ca cei de la centrele de plasament sunt foarte stricti in privinta donatiilor second hand. Multumim pentru intelegere!

Alune Nutline Bezele Biscuiti Happy Biscuiti Hit Bomboane Sugus Chipsuri Chio Ciocolata Milka Ciocolata ROm Napolitane Joe Suc Ciao Turta dulce boromir

Da mai departe: