Am descoperit un curs de limba engleza dupa o metodologie diferita. Si il recomandam

alimente2 Dezamagiti de unuele lucruri care se intampla in invatamantul romanesc, unde performanta se masoara in numarul de hartii stampilate, ne-am straduit sa implementam diverse proiecte prin care sa atenuam unele neajunsuri.

Fie ca vorbim de burse, de cursuri pentru elevi si studenti sau de infiintarea unei biblioteci, actiunile noastre au incercat sa determine elevii sa isi creasca performanta. Din fericire nu suntem singuri in acest demers. Multe ONG-uri au proiecte similare, multe companii mari investesc in educatie. Dar saptamana trecuta am asistat la un curs de limba engleza desfasurat in cu totul alt stil. Engleza invatata intr-un mod distractiv, cu copii jucandu-se, cu muzica, cu profesori zambitori, cu subiecte de interes pentru copii si nu numai (poluare si alimentatie sanatoasa) si cu fructe la discretie. Semn ca se poate si altfel.

Nu stiu cat costa un astfel de curs si nici nu mi-am propus sa le fac reclama. Dar recomand sa mergeti cu copilul la una din lectiile lor demonstrative. Sunt gratuite si va ajuta sa va convingeti singuri de ceea ce am spus mai sus.

Si ca tot ziceam ca nu le fac reclama, nu le voi mentiona aici nici numele si nici datele de contact. Dar am pus doua link-uri mai jos daca chiar sunteti interesati.

Cursuri engleza copii Ploiesti

Cursuri copii Ploiesti

Evoluam prin educatie!

Da mai departe: