Asociatia Ai Carte lanseaza Audiobiblioteca -colectie de audiobookuri pentru ploiesteni

toate cartileIn cadrul proiectului “BOOKBAZAR-carti pentru tine” Asociatia Ai Carte lanseaza proiectul “Audiobiblioteca” -o colectie de audiobook-uri disponibile pentru imprumut publicului larg.

Persoanele care nu mai au timp sa citeasca sau care petrec mult timp in masina sau in mijloace de transport in comun pot alege sa asculte una dintre cartile audio puse la dispozitie de Asociatia Ai Carte.

Pentru a putea imprumuta audiobook-uri costul lunar este de doar 9 lei (se incheie un abonament pe minim 6 luni). Abonamentul se poate incheia in 3 moduri:

  • online prin intermediul platformei de plati Netopia (comision 0) accesand link-ul https://aicarte.org/cum-pot-sa-ajut/ sectionea “Doneaza”. Se va mentiona in comentarii “audiobook”. Dovada platii (print screen cu confirmarea) se va trimite prin email la contact@aicarte.org  
  • Prin transfer bancar in contul IBAN: RO40BTRLRONCRT0339684401 deschis la Banca Transilvania sucursala Ploiesti Est apartinand Asociatiei Ai Carte. Se va mentiona in comentarii “audiobook”. Dovada platii (print screen cu confirmarea) se va trimite prin email la contact@aicarte.org  
  • La sediul Anticaffe New Experience din Ploiesti str Nicolae Titulescu nr 40

Dupa confirmarea inscrierii, cartile se pot imprumuta de pe platforma www.bookbazar.ro urmand a fi ridicate de catre cititor/ascultator de la sediul Anticaffe New Experience din Ploiesti str Nicolae Titulescu nr 40. Termenul in care pot fi citite este de 30 de zile, urmand a fi restituite la aceeasi adresa.

In cazul pierderii, deteriorarii sauin cazul intarzierii restituirii audiobook-urilor dreptul de imprumut se suspenda, contravaloarea abonamentului fiind folosita pentru a inlocuirea titlului in cauza.

Pentru companiile din Ploiesti si din imprejurimi care incheie minim 10 abonamente pentru angajati, vom livra audiobook-urile la sediu.

 

Da mai departe: