“Bursele Performer”, proiectul Asociatiei Ai Carte premiat la Gala Comunitatii Prahovene

Sursa foto -Sorin Petculescu

Sursa foto -Sorin Petculescu

Miercuri 9 noiembrie 2016 la Teatrul Toma Caragiu Ploiesti a avut loc Gala Comunitatii Prahovene, un eveniment organizat de Fundatia Comunitara Prahova care si-a propus sa promoveze si sa premieze proiectele de succes din judetul Prahova.

In total au fost acordate 13 premii pentru proiecte nominalizate la urmatoarele categorii:

 1. Generozitate
 2. Leadership comunitar/ Inițiative civice
 3. Voluntariat  
 4. Viziune pe termen lung  
 5. Antreprenoriat social  
 6. Din pasiune pentru…. (comunități create în jurul unei pasiuni)
 7. Educație
 8. Sănătate
 9. Asistență socială
 10. Artă și cultură
 11. Mediu
 12. Sport
 13. Înfrumusețare urbană

POVEȘTI INSPIRAȚIONALE DIN COMUNITATE a reprezentat o categorie speciala unde au fost premiate toate povestile nominalizate.

La sectiunea “Leadership comunitar” juriul Galei a acordat marele premiu proiectului”Bursele Performer” initiat de Asociatia Ai Carte care din 2013 pana in prezent a finantat 15 elevi si studenti cu rezultate deosebite in domeniul educatiei dar cu o situatie materiala medie sau sub medie cu suma totala de 14.600 RON.Gala 5

Liviu Draghici, presedintele Asociatiei Ai Carte a declarat: “Multumesc frumos juriului si Fundatiei Comunitare Prahova. Recunosc ca nu ma asteptam sa castigam dar se pare ca proiectul propus de noi a fost apreciat. Le multumesc tuturor celor care prin donatiile si sponsorizarile lor au facut posibil acest proiect si promitem sa nu ne oprim aici”.

Desi aflat abia la prima editie evenimentul s-a bucurat de o prezenta semnificativa, multe dintre proiectele nominalizate si premiate generand schimbari semnificative in comunitatea vizata

 

Da mai departe: