Uita o carte undeva!

Ganduri si randuri pt siteTi-ar placea sa gasesti o carte undeva? Pe o banca in parc sau pe o masa intr-un restaurant? Ai citi-o? Ai lua-o acasa sau ai lasa-o tot acolo? Daca ai raspuns cu “DA” la cel putin doua dintre aceste intrebari…fii pe faza!
Asociatia Ai Carte lanseaza campania “Uita o carte undeva”

In perioada 15-31¬†octombrie vom lasa in locuri publice 20 de exemplare din volumul de versuri “Ganduri si randuri” scris de Cristian Mosneanu si publicat cu sprijinul Asociatiei Ai Carte.

Fiecare carte va contine in interior urmatorul mesaj:

Stimate cititor,

 

Apreciem ca te-ai oprit asupra acestei carti. Asta inseamna ca te pasioneaza lectura. Felicitari! Probabil ai crezut ca cineva a uitat-o dar nu este asa. Am lasat-o aici inentionat.

O poti citi si o poti lasa in continuare aici sau o poti lua acasa daca vrei, ne-am asumat si asta. Dar avem doua rugaminti: in primul rand citeste-o. Sau daca nu iti plac aceste poezii, citeste orice alta carte. In al doilea rand, sigur ai pe acasa o carte care nu-ti mai foloseste. Las-o si tu intr-un loc public insotita de acest mesaj. In acest mod poate vom determina mai multi oameni sa citeasca.

Daca vrei, poti posta pe facebook o poza cu acest demers pentru a populariza aceasta actiune. Si daca ai timp, ne poti trimite un e-mail pe adresa contact@aicarte.org cu parerea ta despre aceasta idee. Care apropo, nu este una originala.

Persoanele care doresc sa se alature acestei campanii pot populariza evenimentul pe retelele de socializare sau pot “uita” o carte intr-un loc public. Poate cel care o va gasi o va citi. Si poate ii va placea atat cartea cat si ideea. In felul acesta poate vom aprecia mai mult cartile si vom citi mai des.

Da mai departe: